Konferensmeny

Veckans meny V 13

LUNCH
Måndag  Örtbakad torskrygg med kräftor i vitvinssås serveras med dillpotatisstomp
Tisdag  Stekt gösfilé med basilikasmör och ljummen sötpotatissallad
Onsdag  Stekt koljarygg med örtsmörsås, potatis- och palsternackspuré
Torsdag 
Kräft- och sparrisgratinerad rödtungafilé med Pommes Duchesse
F
redag  Laxschnitzel med sikromssås och smörslungade grönsaker

  MIDDAG
MÅNDAG  OCH ONSDAG

Förrätt: Räkcanapé toppad med finhackad rödlök och citron
Huvudrätt: Helstekt kalvrygg med skogssvamp i portvinssås samt potatis-och rotsaksbakelse
Dessert: Pavlova med citroncrème och färska bär

MIDDAG
TISDAG  OCH TORSDAG
Förrätt: Varmrökt laxrillet på surdegsbröd med örtsallad
Huvudrätt:  Grillad lammytterfilé med rosmarinsky och fransk potatisgratäng
Dessert: Hallonpannacotta med karamelliserad fänkål

Till konferenslunchen serveras alltid ett köttalternativ eller vegetariskt.

Med reservation för ändringar i menyn
Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämne? Fråga personalen


Veckans meny V 14

LUNCH
Måndag  Ugnsbakad koljarygg i vitvinssås serveras med citron och persiljeslungade   morötter samt pressad potatis
Tisdag  Stekt torskrygg med skaldjurscrème, primörer och örtpotatisstomp
Onsdag  Ugnsbakad rödingfilé med hollandaisesås & räkor samt Pommes Duchesse
Torsdag  Krabbfärserad rödtungafilé med gräslökssås,broccoli och bakad sötpotatis
Fredag  Stekt Hjälmargös med  brynta champinjoner och dillsky  samt  rostad mandelpotatis

 MIDDAG
MÅNDAG  OCH ONSDAG
Förrätt: Kräftcanapé på surdegsbröd
Huvudrätt: Stekt lammytterfilé serveras med rostad vitlökssky och fransk potatisgratäng
Dessert: Vitchokladparfait med mandel Crunch och hallonkompott

MIDDAG
TISDAG  OCH TORSDAG
Förrätt: Kallrökt laxrullad med chilikaramell och Bruschetta
Huvudrätt:  Mjukbakad kalvrygg serveras med potatis-och chévreostbakelse samt portvinsreduktion
Dessert: Brunnens chokladtårta med lättvispad grädde och färsk fruktsallad

Till konferenslunchen serveras alltid ett köttalternativ eller vegetariskt.

Med reservation för ändringar i menyn
Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämne? Fråga personalen


Veckans meny V 15

LUNCH
Måndag  Fisk- och skaldjursragu serveras med gratinerad duchessetopp
Tisdag 
Örtbakad torskrygg med vitvinssås samt pressad potatis
Onsdag  Stekt rödingfilé med tomat-och basilikasås serveras med   örtpotatisstomp samt zucchinitagliatelle
Torsdag  Pestobakad gösfilé med limesås serveras med bakad tomat och parmesanpotatis
Fredag  Långfredag 

  MIDDAG
MÅNDAG  OCH ONSDAG

Förrätt: Varmrött laxrillet med senapscrème, forellromstopp samt färska örter
Huvudrätt: Helstekt kalvrygg med mild pepparsås serveras med potatis-
och chèvreostbakelse samt primörer
Dessert: Knäckig mjölchokladmousse med apelsinlikör och marinerade hallon

MIDDAG
TISDAG  OCH TORSDAG
Förrätt: Lax- & avokadobakelse
Huvudrätt:  Långbakad pepparbiff med confiterade tomater, fetaostcrème samt rostad potatis
Dessert: Chokladkolapaj med vispgrädde

Till konferenslunchen serveras alltid ett köttalternativ eller vegetariskt.

Med reservation för ändringar i menyn
Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämne? Fråga personalen


Konferens meny V 16

LUNCH
Måndag  Annandag påsk
Tisdag  Stekt torskrygg med örtagårdssås, bacon, rostade gulbetor och purjolökspotatis
Onsdag  Västerbottenbakad lax med sikromscrème serveras med citrontimjan, rostad   zucchini samt Pommes Duchesse
Torsdag  Ugnsbakad koljarygg med hummersås, basilikastompad potatis- och   fänkålscrudité
Fredag  Stekt rödingfilé med räkhollandaise serveras med potatis-och savoykålsbakelse  

  MIDDAG
MÅNDAG  OCH ONSDAG

Förrätt: Skaldjurscocktail med chiliaioli och brödsticks
Huvudrätt: Sotad kalventrecôte med chipotlesås serveras med maximpotatis och honungsglacerade morötter
Dessert: Choklad pastej med hallonsorbet och knäckflarn

MIDDAG
TISDAG  OCH TORSDAG
Förrätt: Varmrökt röding på danskt rågbröd med  pepparrotspannacotta och ört sallad
Huvudrätt:  Helstekt oxfilé serveras med råstekt potatis, vitlökssmör samt ångade primörer
Dessert: Chokladpastej med hallonsorbet och knäckflarn

Till konferenslunchen serveras alltid ett köttalternativ eller vegetariskt.

Med reservation för ändringar i menyn

Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämne? Fråga personalen