Konferensmeny

Konferens meny V 21

LUNCH
  Torsdag  Helgdagens serveras 13:00-16:00
  Fredag  Fisk-& skaldjurgryta med fänkål & dill serveras med färskpotatis

 

  MIDDAG
MÅNDAG  OCH ONSDAG

Förrätt: Skagen toppad med dillsallad serveras med toast Melba & en citronklyfta
Huvudrätt: Svensk fläskfilé Charlemagne serveras med portvinsstuvade champinjoner,
bearnaisesås, grillad tomat, löksauterade haricots vertes samt Pommes Parisienne
Dessert: Vaniljbavaroise med & hallon  och mynta

MIDDAG
TISDAG  OCH TORSDAG

Förrätt: Carpaccio på lax serveras med ruccola & färskhyvlad parmesan
Huvudrätt: Schnitzel Gordon blue serveras med körsbärstomat, potatisgratäng,
rödvinssky & portvinsreduktion
Dessert: Chokladkolapaj med marcarponecreme & färska bär

Till konferenslunchen serveras alltid ett köttalternativ eller vegetariskt.

Med reservation för ändringar i menyn

Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämne? Fråga personalen


 Konferens meny V 22

LUNCH

  Måndag  Fänkålsgravad torskloin med sandefjordssmör serveras med sauterad   fänkål samt citron & dillad färskpotatis
Tisdag  Brässerad röding i vinsås med rödlökscrudité serveras med gratinerad   potatistopp samt vitlöksdoftande brödmüsli
Onsdag  Ugnsbakad rödtungafilé med marinerade skaldjur, vitvinssmörsås, dillsallad   samt potatisstomp
Torsdag  Halstrad gösfilé med gräslökssås, primörer, spenat serveras med dillkokt   färskpotatis
Fredag  Ugnsstekt koljarygg med bakade gulbetor, rökt majonnäs samt   krossad potatis

  MIDDAG
MÅNDAG  OCH ONSDAG

Förrätt: Carpaccio på najad lax med wasabicréme & surdegscrisp
Huvudrätt:  Kalvytterfilé serveras med hummerklo, grön färsk sparris, bearnaisesås samt potatisbaguette
Dessert: Crème brûlée smaksatt med kardemumma

MIDDAG
TISDAG  OCH TORSDAG

Förrätt: Varmrökt laxmosse på en sallad av sparrisknoppar, cherrytomater, vårlök  och senapscreme
Huvudrätt: Helstekt Lammytterfilé med timjan & basilika serveras med Pommes Fondant & örtsky
Dessert: Chokladkolapaj med marcarponecréme & färska bär

Till konferenslunchen serveras alltid ett köttalternativ eller vegetariskt.

Med reservation för ändringar i menyn
Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämne? Fråga personalen


 Konferens meny V 23

Måndag  Stekt stor rödspätta  serveras med sallad på hummer, blomkål och tryffel samt potatispuré
  Tisdag  Sveriges Nationaldag
  Onsdag  Halstrad Hjälmargös med kapris & betor  samt  örtsmör serveras med    färskpotatis
  Torsdag  Pocherad rödtungafilé serveras med brynt hummerhollandaise ,vårlök och färskpotatis                                                                                                                      Fredag  Halstrad koljarygg med rostadfänkål ,confiterat sidfläsk  samt  chiliaioli    serveras med färskpotatis  

  MIDDAG
MÅNDAG  OCH ONSDAG

Förrätt: Kallrökt lax med löjromscreme & dillsallad
Huvudrätt:  Kalvytterfilé med Marsalavinsås &  serveras
med röstipotatis
Dessert: Crème brûlée med bär & glasskula

MIDDAG
TISDAG  OCH TORSDAG

Förrätt: Skaldjurscupol på kavringsbotten
Huvudrätt: Kalvytterfilé med gräddbrässerade champinjoner serveras
med ugnsrostad potatis samt minimorötter
Dessert: Citronmousse med crunch

Till konferenslunchen serveras alltid ett köttalternativ eller vegetariskt.

Med reservation för ändringar i menyn
Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämne? Fråga personalen


 Konferens meny V 24

LUNCH

  Måndag  Stekt torskrygg med rostade betor samt brynt smör   serveras med potatispuré
  Tisdag  Halstrad röding med räkhollandaise och örtsallad serveras med
svarvad morot och potatis
  Onsdag  Örtbakad stor rödspätta serveras med strimlade grönsaker, dillsky och   örtslungad färskpotatis
Torsdag  Halstrad gös med blomkålspuré, snittlök och kräftsås serveras med   färskpotatissallad 
  Fredag  Tandorilax med limegurka, rostad ristimbal och örtsallad 

  MIDDAG
MÅNDAG  OCH ONSDAG

Förrätt: Skagen canapé med löjromstopp och örtsallad
Huvudrätt: Sotad kalvrygg med ramslökssmör, chipotlesky och grönsparris serveras med maximpotatis
Dessert: Créme Bruleé med färska bär

MIDDAG
TISDAG  OCH TORSDAG

Förrätt: Kallrökt lax med grillad pilgrimsmussla, grön olja och dillemulsion
Huvudrätt: Lammytterfilé med tomatiserad rödvinssås, potatis- och mascarponecreme
samt rostade betor
Dessert: Choklad creme bruleé med citrussallad

Till konferenslunchen serveras alltid ett köttalternativ eller vegetariskt.

Med reservation för ändringar i menyn
Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämne? Fråga personalen