Konferensmeny

Konferens meny V 17

LUNCH
Måndag  Örtbakad torskrygg i vitvinssås serveras med chilirostad savoykål samt potatis- och morotsstomp
Tisdag  Stekt gösfilé med basilikasmör serveras med gratinerad peccorino potatis
Onsdag  Stekt koljarygg med örtsås, ångade primörer samt potatis- och  palsternackspuré
 Torsdag  Halstrad rödingfilé med vitvinssås, gremolataströssel samt Pommes Duchesse
Fredag  Laxschnitzel med sikromssås och smörslungade grönsaker

  MIDDAG
MÅNDAG  OCH ONSDAG

Förrätt: Räkor i dillcrème på toast Melba med sikromstopp
Huvudrätt: Sotad kalventrecôte med choronsås, rostade grönsaker och friterad klyftpotatis
Dessert: Vaniljpannacotta med myltade hallon och chokladflarn

MIDDAG
TISDAG  OCH TORSDAG

Förrätt: Skaldjurscocktail med chiliaioli och smörstekta brödsticks
Huvudrätt:  Helstekt kalvrygg med chipotlesky samt potatisbaguette & primörer
Dessert: Chokladfondant med limesorbet och färska bär

Till konferenslunchen serveras alltid ett köttalternativ eller vegetariskt.

Med reservation för ändringar i menyn

Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämne? Fråga personalen


Konferens meny V 18

LUNCH

  Måndag  1 maj
 Tisdag       Hjälmargös med basilikasmör serveras med potatispuré och knippmorötter
Onsdag  Stekt koljaloin med örtsås, ångade primörer samt potatis- och  palsternackspuré
Torsdag  Halstrad torskloin med gremolataströssel, smörsås och färskpotatis
 Fredag  Laxschnitzel med sikromssås och smörslungade grönsaker

  MIDDAG
MÅNDAG  OCH ONSDAG

Förrätt: Räkor i dillcrème på toast Melba med sikromstopp
Huvudrätt: Flankstek med chipotlesky, rostade grönsaker och friterad klyftpotatis
Dessert: Vaniljpannacotta med myltade hallon och chokladflarn

MIDDAG
TISDAG  OCH TORSDAG

Förrätt: Prästostterrin med lufttorkad skinka och tomat confit
Huvudrätt:  Helstekt kalvrygg med gräslökvelouté samt potatisbaguette och primörer
Dessert: Vaniljparfait med nylade  bär

Till konferenslunchen serveras alltid ett köttalternativ eller vegetariskt.

Med reservation för ändringar i menyn

Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämne? Fråga personalen