Konferensmeny

Konferensmeny v 47

LUNCH

  Måndag  Pestobakad  koljarygg  med färsk paprikasås och rostad mandelpotatis
Tisdag 
Chiliglacerad torskloin med citrongrässås örtslungad kulpotatis
samt smörfrästa  primörer
  Onsdag  Stekt lax med räkor i örtsås serveras med dillpotatis och romanesco
Torsdag  Ugnsbakad rödtungsfilé med västerbottenpotatis, gräslökssås och    rostade betor
Fredag   
Potatis bakad rödingfilé med vitvinssås och ångad broccoli

MIDDAG
MÅNDAG och ONSDAG

Förrätt: Laxtartar på surdegsbröd med senapsdressing och dillsalladstopping
Huvudrätt: Helstekt kalvytterfilé med rosépepparsås,
örtrostad pommes parisienne och ångade primörer
Dessert: Vaniljbrûllé med myltade bär och kolacrunch

MIDDAG
TISDAG och TORSDAG

Förrätt: Carpaccio på rökt helleflundra med peparrotspannacotta och krasse sallad
Huvudrätt: Rödvinsmarinerad hjortstek med enbärsgräddsås, stekt äpple,
rostad palsternacka samt potatis- och palsternackspuré
Dessert: Chokladpastej med hallonsorbet och färska bär

Med reservation för ändringar i menyn.


Konferensmeny v 48

LUNCH

Måndag  Sotad lax, klyftpotatis, kall romsås serveras med wokade grönsaker
Tisdag Ugnsbakad torskloin, purjolöksstomp, dillsås & knippmorötter
Onsdag  Ugnsbakad röding med dillhollandaise, kokt potatis och broccoli
Torsdag  Potatisöverbakad lax med skagencréme och salladstopping
Fredag  Wallenbergare med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och variation på ärtor

  MIDDAG
MÅNDAG  OCH ONSDAG 

Förrätt: Kallrökt helleflundra med wasabicremé och salladstopping
Huvudrätt: Svensk oxfilé, grilltomater, haricots verts, maximpotatis och bearnaisesås
Dessert: Vaniljparfait med rårörda bär

MIDDAG
TISDAG  OCH TORSDAG

Förrätt: Skaldjurscheesecake serveras med salladstopping och balsamico
Huvudrätt: Smörstekt svensk flankstek med råstekt potatis, halstrad spettskål,
och portvinssås
Dessert: Ananas mousse med chokladcrisp

Med reservation för ändringar i menyn.


Konferensmeny v 49

LUNCH

  Måndag  Lax au four med limecrème samt ångade grönsaker
Tisdag 
Baconlindad torskrygg och soltorkade tomater i rödvinssås serveras med rostad fänkål och dillpotatis
Onsdag  Räkgratinerad rödtungsfilé med duchessepotatis och sparrissallad
 Torsdag  Stekt rödingfilé med ansjovissmörsås och rostad spettskål samt dillpotatis
   Fredag  Torskloin under parmesantäcke med basilikasås serveras medbakad plommontomat och smörstompad potatis

MIDDAG
MÅNDAG OCH ONSDAG

Förrätt: Skagen på surdegsbröd serveras med örtsallad
Huvudrätt: Helstekt kalvytterfilé serveras med potatisgratäng, rödvinssås
samt bakad tomat och salladstopping
Dessert: Vit chokladpannacotta med bärkompott

MIDDAG
TISDAG OCH TORSDAG

Förrätt: Kallrökt laxmaritime med pepparrotsgrädde samt handskalade räkor
Huvudrätt: Nattbakad ryggbiff med bearnaise sås, sparris samt råstekt potatis
Dessert: Vaniljparfait med varma bär

Med reservation för ändringar i menyn.