Konferensmeny


Konferens meny V 38

LUNCH

  Måndag  Pestobakad  koljarygg  med färsk paprikasås och rostad mandelpotatis
Tisdag  Chiliglacerad sejloin med citrongrässås örtslungad kulpotatis
samt smörfrästa primörer
  Onsdag  Stekt lax med räkor  i örtcreém serveras med dillpotatis och sparris

  Torsdag  Ugnsbakad gösfilé med västerbottenpotatis, gräslökssås och rostade   betor
Fredag  Bohus gryta med aioli och vitlöksbröd

MIDDAG
MÅNDAG OCH ONSDAG

Förrätt: Laxtartar på surdegsbröd med senapsdressing och dillsalladstopping
Huvudrätt: Helstekt kalvytterfilé med rosépepparsås,
örtrostad pommesparisienn och ångade primörer
Dessert: Vaniljglass med myltade bär och kolacrunch

MIDDAG
TISDAG OCH TORSDAG

Förrätt: Skaldjurscupol på danskt rågbröd med sikromstopp och örtsallad
Huvudrätt: Rödvinsmarinerad hjortstek med enbärsgräddsås, stekt äpple från egen trädgård
samt potatis och palsternackspuré
Dessert: Chokladpastej med hallonsorbet och färska bär

Till konferenslunchen serveras alltid ett köttalternativ eller vegetariskt.

(Med reservation för ändringar i menyn)

Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämne? Fråga personalen


Konferens meny V 39

LUNCH

  Måndag  Lax au four med limecréme samt ångade grönsaker
Tisdag  Baconlindad torskrygg och soltorkade tomater i rödvinsås serveras med rostad fänkål och dillpotatis
  Onsdag  Räkgratinerad rödtungsfilé med duchessepotatis och sparrissallad
  Torsdag  Stekt rödingfilé med skagencréme och ljummen potatissallad
  Fredag  Torskloin under parmesantäcke med basilikasås serveras med bakad plommontomat och smörstompad potatis

MIDDAG
MÅNDAG OCH ONSDAG

Förrätt: Skagen på surdegsbröd serveras med örtsallad
Huvudrätt: Helstekt svensk kalvytterfilé serveras med potatisgratäng, rödvinssås
samt bakad tomat och salladstopping
Dessert: Vit chokladpannacotta med bärkompott

MIDDAG
TISDAG OCH TORSDAG

Förrätt: Kallrökt laxmaritime med pepparrotsgrädde samt handskalade räkor
Huvudrätt: Nattbakad ryggbiff med bearnaise, sparris samt råstekt potatis
Dessert: Vaniljparfait med varma bär

Till konferenslunchen serveras alltid ett köttalternativ eller vegetariskt.

(Med reservation för ändringar i menyn)

Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämne? Fråga personalen