Konferensmeny


Veckans meny V 9

LUNCH
Onsdag  Serrano lindad rödingfilé  med sparris och  vittvinssås samt purjolökspotatis
  Torsdag    Halstrad laxfilé med  basilikasås, potatisstomp samt chips på polkabetor
Fredag  Ugnsbakad torskloin med räkor i dillcrème  samt Västerbotten potatis

MIDDAG
MÅNDAG  OCH ONSDAG

Förrätt: Laxbakelse med fetaost och avokadocréme samt Toast Melba
Huvudrätt: Oxfilémedaljonger  med anklever, tryffelsås och potatis baguette
Dessert: Vit chokladmousse med färska hallon och kola crunch

MIDDAG
TISDAG  OCH TORSDAG

Förrätt: Kräftceviche med chiliaioli och  dillkrutonger
Huvudrätt:  Helstekt dovhjortytterfilé med rosmarinsky , potatisfondant och smörslungad svartkål
Dessert: Björnbärspannacotta med karamelliserade äppleklyftor

Till konferenslunchen serveras alltid ett köttalternativ eller vegetariskt.

Med reservation för ändringar i menyn
Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämne? Fråga personalen


Veckans meny V 10

LUNCH

  Måndag  Räkgratinerad rödtungsfilé med sparris och  Pommes Duchesse
  Tisdag  Halstrad gösfilé med gräslöksås och dillkokt småpotatis
  Onsdag  Ugnsstekt koljaloin med bakade gulbetor samt dill- och citroncréme
  Torsdag  Stekt rödingfilé med gräslöksvelouté, rostade morötter och potatiscupol
  Fredag  Fiskgryta smaksatt med fransk senap och dragon serveras med småpotatis och vitlöksbröd

MIDDAG
MÅNDAG  OCH ONSDAG

Förrätt: Laxrulle med avokado- och limeröra på Toast Melba
Huvudrätt: Lammytterfilé med rosmarinsky serveras med potatisgratäng och morötter
Dessert: Chokladpannacotta i glas

MIDDAG
TISDAG  OCH TORSDAG

Förrätt: Kanapé med laxtartar
Huvudrätt:  Helstekt hjortstek serveras med gräddkokta svartrötter, rödvinssky,
potatiskroketter och broccoli
Dessert: Bärmousse med litet fruktspett

Till konferenslunchen serveras alltid ett köttalternativ eller vegetariskt.

Med reservation för ändringar i menyn
Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämne? Fråga personalen