Månadens meny

Laxtartar på kavring med senaps crème samt örtsallad & karamelliserad citron
 Lax tartar on quail with mustard cream, herb salad & caramelized lemon

****

Örtbakad kalvytterfilé med rostade butternutpumpa, Madeira reduction & Pommes Maxim
 Herb baked Veal fillet with roasted butternut pumpkin, Madeira sauce & Pommes Maxim  

****

Vit chokladpannacotta med mandel – & apelsinbiscotti & färska bär
 White chocolate pannacotta with almond- & orange biscotti and fresh berries

 


 

 Två rätter/ Two courses   425 kr
 Tre rätter/ Three courses   505 kr


Till detta rekommenderar vi följande vinpaket:
We recommend following winepackage:

*

Till förrätten
GB
Druva: Risling
Land: Tyskland

**

Till varmrätten
Boscarelli vino Nobile 2008
Druva : Sangiovese Colorino, Canaiolo
Land: Italien

 ***

Till desserten
Alambre
Druva: Muscatel du Setûbal
Land: Portugal

 365  kr