Månadens meny

Månadens Meny

Sotad Salmalax med edamamebönor, forellrom,
wasabicrème med mörkt bröd
Blackened Salma salmon with edamame beans, trout roe,
and wasabicream with dark bread
****
Timjanstekt svensk oxfilé med potatis- & jordärtskocksbakelse,
smörslungade kålskott & rökig rödvinssky
Thyme Roast Swedish beef with Potato- and Jerusalem artichoke pastry,
buttered cabbage & smoked red wine sauce
****
Karamelliserad ananas med vaniljglass & rostad cocos
Caramelized pineapple with vanilla ice cream and toasted coconut

 Två rätter/Two courses 375 kr
Tre rätter/Three courses 475 kr

  Till detta rekommenderar vi följande vinpaket:

Till Förrätten:
Château Cailleatu Bergeron ”Elevé” Blanc
Druvor: Sauvignon Blanc, Sauvignon Gris
Land: Frankrike

Till Varmrätten:
Château Clos Mansio
Druvor: Merlot & Malbec
Land: Frankrike

Till Desserten:
Beaumes-de Venise
Druva: Muscat à Peti Grains
Land: Frankrike

365 kr