ovan-meny

HELGDAGENS

Serveras/Served
Lördagar/Saturdays  kl.13:00-16:00



Förrättsbuffé
Grönsakspaj, kallrökt laxros med pepparrotscréme, gravad lax, hovmästarsås, matjessilltårta, inlagd sill,
räkägg , bröd, vispat smör samt två sorters ost.
 Vegetable pie, cold smoked salmon  with horseradish, pickled salmon, mustard sauce, pickled herring cake,
pickled herring, egg  with shrimps, bread, whipped butter and two kinds of cheese.

Varmrätt
Stekt torskrygg med Serranochips, fänkålssås & rostad grönsaksmosaik
 Fried cod with Serranochips, fennel sauce and roasted vegetable mosaic

***
Helstekt svensk fläskfilé med Cognacsdoftande pepparsås, råstekt potatis samt baconrostade champinjoner
Swedish pork fillet with Cognac dough pepper sauce, raw potatoes and bacon roasted mushrooms

Dessert
Chokladtårta med
halloncoulis och lättvispad grädde
 Chocolate cake with raspberry coulis and whipped cream

***
Brûléepudding med myltade bär
Brûléepudding with myrtle berries


Förrätt 125 kr, 
Varmrätt  175 SEK, Dessert  75 SEK
3-rätter  325 SEK