ovan-meny

HELGDAGENS

Serveras lördagar  kl.13:00-16:00
(Ej bokningsbart under Påskhelgen)

Förrättsbuffé
Grönsakspaj, kallrökt laxrulle med pepparrot, gravad lax, yoghurt/senapssås,
matjessilltårta, inlagd sill, ägghalvor med Skagentopping,
baguette, mörkt bröd, vispat smör, två sorters ost


Varmrätt
Fisk- och skaldjursgryta (lax, torsk, ishavsräkor, halstrad pilgrimsmussla)
med grädde, fransk senap och dragon, serveras med tillbehören, krutonger, riven parmesan och aioli

***

Svensk kalvstek serveras med potatispuré, gräddsås, rödlöksmarmelad och pressgurka

Dessert

Fransk chokladtårta med halloncoulis och lättvispad grädde

***
Cheesecake med hallonsås

 


Förrätt
125 kr, Varmrätt  175 SEK, Efterrätt  75 SEK
3-rätter 
325 SEK

Chokladbiskvi 40 SEK                        2 Tryfflar 40 SEK