ovan-meny

HELGDAGENS

Serveras lördagar & söndagar kl.13:00-16:00
(serveras ej på midsommarafton & midsommardagen)

Förrättsbuffé
Grönsakspaj, laxrilette, gravad lax, yoghurt/senapsås,
matjessilltårta, inlagd sill, ägghalvor med Skagentopping,
baguette, mörkt bröd, vispat smör, två sorters ost


Varmrätt
Halstrad laxfjäril med örtsås och gräslökstimbal, duchessepotatis, brynta champinjoner och morötter

***

Ugnsbakad svensk kyckling med rödvinssås, sidfläsk och syltlök samt Hasselbackspotatis och knippmorot

Dessert

Fransk chokladtårta med halloncoulis och lättvispad grädde

***
Rabarberpaj med vaniljsås

Förrätt
125 kr, Varmrätt  175 SEK, Efterrätt  75 SEK
3-rätter 
325 SEK

Chokladbiskvi 40 SEK                        2 Tryfflar 40 SEK