Dagens Rätt

Dagens Rätt Vecka 17
Serveras på Söderköpings Brunn 11:30-15:00

Onsdag 26/4

Stekt lax med sweetchilicréme serveras med ugnsbakade rotsaker och smörstekt polenta
***
Sjömansbiff serveras med saltgurka samt örtrostad blomkål
***
Portobellobiff serveras med rödkåls coleslaw och friterad potatis

Torsdag 27/4

Pocherad koljafilé i hummersås serveras med örtpotatis och grillad fänkål
***
Ceylonesisk kycklinggryta serveras med mangochutney och pilaff ris
***
 Bön- och grönsaksgryta med spenatpesto serveras med pasta

Fredag 28/4

Tapenadebakad sejfilé serveras med tomatiserad hollandaisesås, örtpotatispuré samt sockerärtor
***
Fläsknoisette serveras med rosépepparsås, rostade rotsaker och Chevréostpotatis
***
Rotfruktsplättar med chilirostade kikärtor

Inkl. sallad, smör, bröd, lättdryck & kaffe
110 kr

( Med reservation för ändringar i menyn )

Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämnen?
Fråga personalen


Dagens Rätt Vecka 18
Serveras på Söderköpings Brunn 11:30-15:00

Måndag  1/5

1:a maj

Tisdag 2/5

Halstrad lax med rostad mandel potatis och  ångad broccoli  serveras med limecrème
***
Örtgrillat kycklinglår serveras med rostad vitlökssky, vårlök & Västerbottengratinerad bakpotatis
***
Bönbiffar med svampsås & chilirostad zucchini

Onsdag 3/5

Grillat fiskspett serveras med nudel- och grönsakswok samt tomatsalsa
***
Stekt kycklingbröst med grönpepparsås, rostad zucchini- & rosmarinpotatis
***
Vegetarisk lasagne

Torsdag 4/5

Stekt  gösfilé med räkor i purjolökssås serveras med dillstompadpotatis
***
Gratinerade småländska isterband serveras med persiljestuvad potatis samt rödbetor
***
Rotsakspytt i panna med stekt ägg & rödbetor

Fredag 5/5

Rödvinspocherad sej rygg med rostad paprikasallad & potatispuré
***
Fläsknoisette serveras med soltorkade tomater i Salviasås, gröna bönor samt bakad kulpotatis
***
Quornfärsfylld zucchini serveras med tomatsås & örtris