Dagens Rätt


Dagens Rätt Vecka 13
Serveras på Söderköpings Brunn 11:30-15:00

Måndag 27/3

Fish n’ chips med Rhode Islandsås
***
Gratinerade  isterband serveras med persiljestuvad potatis samt rödbetor
***
Majsbiffar med ratatouille

Tisdag 28/3

Halstrad lax med  rostad blomkål , grön basilikasås och coscos timbal
***
Örtgrillad majskycklinglår med rostad vitlökssky, vårlök och västerbottengratinerad bakpotatis
***
Bönbiffar med svampsås och chilirostad zucchini

Onsdag 29/3

Grillat fiskspett med nudel- och grönsakswok samt tomatsalsa
***
Pepparrotskött med morotsslantar, pressgurka och stompad potatis
***
Sesampanerad selleribiff med nudel- och grönsakswok samt tomatsalsa

Torsdag 30/3

Stekt panerad torskfilé med örtmajonäs, rostad mandelpotatis och bakad persiljerot
***
Ädelostgratinerad fläsknoisette med rödvinssky, broccoli och rotsaksmosaik
***
 Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Fredag 31/3

Rödvinspocherad torskrygg med rostad paprikasallad och pressad potatis
***
Kalvfärsjärpar med soltorkade tomater i salviasås, gröna bönor och bakad kulpotatis
***
Quornfärsfylld zucchini med tomatsås och grönsaksbulgur

Inkl. sallad, smör, bröd, lättdryck & kaffe
110 kr

Smaklig Måltid!

Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämne? fråga personalen.
Med reservation för ändringar i menyn


Dagens Rätt Vecka 14
Serveras på Söderköpings Brunn 11:30-15:00

Måndag 3/4

Stekt lax med dillsås, rotsaksjulienne och örtstompad potatis
***
Pannbiff med löksky samt potatis- och grönsakspanna
***
Spenat- och  ricottafylld pasta med färsk paprikasås

Tisdag 4/4

Stekt koljafilé med örtsås, citronmarinerade morötter och potatisstomp
***
Kokt kalv i dillsås serveras med pressgurka och kokt potatis
***
Chili med tre sorters bönor och grönsaksris

Onsdag 5/4

Ostpanerad sejfilé med tomatsås, ris och sugernaps
***
Stekt kycklingbröst med grönpepparsås, rostad zucchini och rosmarinpotatis
***
Vegetarisk lasagne

Torsdag 6/4

Vinpocherad rödspätta med räkor i gräslökssås samt  Pommes Duchesse
***
Oxrullader med gräddsås, gelé och gurka samt purjolökspotatis
***
Ärtsoppa med bog, fläskkorv och tre sorters senap samt pannkakor med sylt och grädde
(Går att få vegetarisk )

Fredag 7/4

Bohusgryta serveras med aioli och vitlöksbröd
***
Fläskschnitzel A la Lagberg serveras med ansjovissmör, citron samt stekt potatis
***
Potatis Frittata med tomatsallad

Inkl. sallad, smör, bröd, lättdryck & kaffe
110 kr

Smaklig Måltid!

Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämne? fråga personalen.
Med reservation för ändringar i menyn


Dagens Rätt Vecka 15
Serveras på Söderköpings Brunn 11:30-15:00

Måndag 10/4

 Stekt kolja med ansjovisgräddsås, Juliennegrönsaker samt kokt potatis
***
Kycklingschnitzel serveras med currysås, ärtor samt ris
***
Auberginepiccata serveras med tomatsås , ärtor samt ris

Tisdag 11/4

Stekt panerad sej rygg med skaldjurs crème serveras med örtpotatisstomp
***
Hjortfärsmedaljonger med skogssvampsås, potatiskaka samt svartvinbärsgelé och gurka
***
Linsbiffar med svampsås och örtpotatis

Onsdag 12/4

Pestobakad lax med vitvinssås och parmesanpotatis samt sockerärtor
***
Pasta med strimlad biff, bacon och champinjoner i tomatsås
***
Rotfruktsgryta toppad med Västerbottenaioli

Torsdag 13/4

Sotad gösfilé med fänkålssås, morotsmosaik samt potatiskaka
***
Ört- och rödvinsbrässerad lammstek serveras med rostad potatis samt bakad tomat
***
Ärtsoppa med bog, fläskkorv och tre sorters senap samt pannkakor med sylt och grädde
( Går att få vegetarisk )

Fredag 14/4

Långfredag


Dagens Rätt Vecka 16
Serveras på Söderköpings Brunn 11:30-15:00

Måndag 17/4
Annandag Påsk

Tisdag 18/4

Ostgratinerad pannbiff med skysås serveras med rostad potatis och saltgurka
***
Skaldjursgratinerad torskfilé serveras med grönsaker Julienne samt Pommes Duchesse
***
Tagliatelle med paprikasås och currystekt cornfilé

Onsdag 19/4

Pasta med biff och champinjoner i rostad paprikasås
***
Ugnsbakad sejrygg med parmesantäcke serveras med tomat- och basilikasås samt rostad potatissallad
***
Majsbiffar med ratatouille grönsaker

Torsdag 20/4

Tomat – och vitlöksbrässerad fläskkarré serveras med potatispuré
***
Friterad gösfilé med champinjonsås, syrade grönsaker och örtpotatis
***
 Fylld grillad paprika serveras med örtpotatis och Ajvar green

Fredag 21/4

Fylld lövbiff av nötinnanlår serveras med friterad potatis, aromsmör och lökbrynta haricots verts
***
Stekt strömmingsflundra serveras med potatispuré & rårivna morötter
***

Inkl. sallad, smör, bröd, lättdryck & kaffe
110 kr

( Med reservation för ändringar i menyn )

Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämnen?
Fråga personalen