Konferensmeny

                      


Konferens meny V3

LUNCH

   Måndag  Stekt röding med citron- och dillsås, morotsnudlar samt  potatis- och purjolöksstomp (laktos)
Tisdag   Stekt rödspättafilé med vitvinssås och gremolataströssel samt medelhavsgrönsaker och parmesanbakad potatis (gluten och laktos)
 Onsdag  Örtbakad torskloin med sockerärtsötad vitvinssås och rostade betor samt örtolja serveras med potatis- och dillcupol (laktos)
Torsdag  Parmaskinkslindad koljarygg  serveras med  grönt potatismos samt  paprikaragu och rödvinssky  (laktos)
Fredag  Stekt rödtunga a la Grenoble serveras med kapris, rödbetor och skirat smör samt dillad småpotatis (gluten och laktos)

MIDDAG
MÅNDAG OCH ONSDAG

Förrätt: Finnö Fisks varmrökta lax med dill pannacotta och fransk senaps crème
Huvudrätt: Stekt majskycklingbröst  från Munka Ljungby serveras med  konfiterat sidfläsk rostad blomkål, portvinsreduktion och friterad sötpotatis
Dessert:  Varma hjortron med kardemummamaräng och vanilj glass

MIDDAG
TISDAG OCH TORSDAG

Förrätt:Kantarelltoast på hembakat surdegsbröd med  Sveciacrème
Varmrätt: Helstekt ryggbiff med svartpepparsky samt pommes Maxim & och lökbrynta vaxbönor
Dessert: Knäckig mjölkchokladmousse med bär och nötsallad

(Med reservation för ändringar i menyn)

Till konferenslunchen erbjuds alltid ett köttalternativ eller vegetarisk

 


  Konferens meny V4

LUNCH

   Måndag  Halstrad röding med citron- och dillsås, morotsnudlar samt potatis- och purjolökstom
  Tisdag   Chilibakad lax med hollandaisesås, sparrisbroccoli och mandelpotatis
 Onsdag   Örtbakad torskloin med sockerärtsötad vitvinssås och rostade betor samt potatis & ört kupol
Torsdag  Halstrad rödspättafilé serveras på ett grönt potatismos med  paprikaragu och rödvinssky
Fredag  Stekt rödtunga a la Grenoble serveras med kapris, rödbetor och skirat smör   samt dillad småpotatis

MIDDAG
MÅNDAG OCH ONSDAG

Förrätt: Skagen kanapé
Huvudrätt: Hjortfilémedaljonger med Karl-Johansvampsås och rotsaker från ugnen serveras med mandelpotatis
Dessert: Hjortronparfait med chokladcream & knäckflarn

MIDDAG
TISDAG OCH TORSDAG

Förrätt: Skaldjursmousse med halstrad pilgrimsmussla, rostad blomkålscréme, forellrom, krassesallad och örtolja
Huvudrätt: Helstekt oxfilé med potatis- och västerbottenterrin, portvinsreduktion, confiterade kvisttomater samt smörslungade kålskott
Dessert: Chokladpastej med italiensk maräng & hallonsorbet

(Med reservation för ändringar i menyn)

Till konferenslunchen erbjuds alltid ett köttalternativ eller vegetarisk


Konferens meny V5

LUNCH

                      Måndag  Bakad kolja med rostad savoykål, persiljesås, räkor och rökt mandelpotatis
 Tisdag  Halstrad rödspättafilé med vitvinssås och gremolataströssel serveras med grillad zucchini och parmesanbakad potatis
Onsdag  Örtbakad torskloin med sockerärtsötad vitvinssås och rostade betor serveras  med örtolja samt potatis- och dillcupol
Torsdag  Halstrad svensk gösfilé med ugnsbakad rödbeta, baconcrunch och getostgratinerad kulpotatis
Fredag   Stekt rödtungsfilé med currybrynta räkor, smörslungad purjolök samt dillad småpotatis

MIDDAG
MÅNDAG OCH ONSDAG

Förrätt: Skagen på surdegsbröd serveras med örtsallad
Huvudrätt: Helstekt svensk oxfilé serveras med potatisgratäng, rödvinssås samt bakad tomat och salladstopping
Dessert: Vit chokladpannacotta med bärkompott

MIDDAG
TISDAG OCH TORSDAG

Förrätt: Kallrökt laxmaritime med pepparrotsgrädde samt handskalade räkor
Huvudrätt: Smörstekt svensk fläskfilé med bearnaisesås, sparris samt råstekt potatis
Dessert: Hjortronparfait med varma hjortron

Med reservation för ändringar i menyn)

Till konferenslunchen erbjuds alltid ett köttalternativ eller vegetarisk