Konferensmeny

  

Konferens meny V12

LUNCH

  Måndag   Bakad kolja med rostad savoykål, persiljesås, räkor och rökt mandelpotatis
Tisdag  Västerbottengratinerade hjortfärsmedaljonger med portvinsgräddsås, friterad grönkål och rostad kulpotatis
Onsdag  Örtbakad torskloin med sockerärtsötad vitvinssås och rostade betor serveras med örtolja samt potatis- och dillcupol
Torsdag  Halstrad koljaloin med ugnsbakad rödbeta, baconcrunch och getostgratinerad kulpotatis
Fredag  Stekt rödtungsfilé med currybrynta räkor, smörslungad purjolök samt dillad småpotatis

MIDDAG
MÅNDAG OCH ONSDAG

Förrätt: Krabbmousse på en avokadosallad med kavringschips
Huvudrätt: Vildsvinsytterfilé med gingräddsås, friterad potatis och senapspicklad kålrot
Dessert: Bakad kardemummayoghurt med honungsrostat äpple

MIDDAG
TISDAG OCH TORSDAG

Förrätt: Oxfilétartar med gravad äggula, fransk senapscrème och friterad kapris
Huvudrätt: Kantarell- och färskost gratinerad svensk  gösfilé  med potatis och jordärtskockspuré samt vitvinsås
Dessert: Kaffe- och choklad pannacotta med halloncoulis

 

Till konferenslunchen erbjuds alltid ett köttalternativ eller vegetariskt

(Med reservation för ändringar i menyn)


Konferens meny V13

LUNCH

  Måndag  Halstrad röding med citron- och dillsås, morotsnudlar samt potatis- och purjolöksstomp
Tisdag  Halstrad rödspättafilé med vitvinssås och gremolataströssel samt medelhavsgrönsaker och parmesanbakad potatis
Onsdag  Örtbakad torskloin  med sockerärtsötad vitvinssås och rostade betor samt örtolja serveras med potatis- och dillcupol
Torsdag  Parmaskinkslindad laxloin serveras på ett grönt potatismos med paprikaragu och rödvinssky
 Fredag Stekt rödtunga a la Grenoble serveras med kapris, rödbetor och skirat smör   samt dillad småpotatis

MIDDAG
MÅNDAG OCH ONSDAG

Förrätt: Räkmousse med halstrad pilgrimsmussla, dillkrutonger, örtsallad och rostad blomkålscréme
Huvudrätt: Hjortfilémedaljonger med Karl-Johansvampsås och rotsaker från ugnen serveras med mandelpotatis
Dessert: Amarettoparfait med kinuski och saltrostad mandel

MIDDAG
TISDAG OCH TORSDAG

Förrätt: Varmrökt rödingfilé med chili och lime serveras med brödsticks
Huvudrätt: Helstekt oxfilé med portvinsreduktion och gräddsvängda svartrötter serveras med Pommes Maxim
Dessert:   Vaniljpannacotta med en liten choklad- och hallontryffel

 

Till konferenslunchen erbjuds alltid ett köttalternativ eller vegetariskt

(Med reservation för ändringar i menyn)


Konferens meny V14

LUNCH

  Måndag  Halstrad Helleflundra med citronsås, morotsnudlar samt potatis och purjolöksstomp
Tisdag Parmesanbakad rödspättafilé med basilikasås, bakad tomat och mandelpotatispuck
Onsdag  Örtbakad rödingfilé med rostad chevréost, vitvinssås, saltbakade betor samt potatis- och dillcupol
Torsdag  Baconlindad torskloin serveras på ett grönt potatismos med rödvinssmörsås och grillad paprika
Fredag  Stekt rödtunga filé med souternvinsås, dillade räkor och pressad potatis

MIDDAG
MÅNDAG OCH ONSDAG

Förrätt: Rökt laxkrockett , grön ärtpuré,  fermenterat äpple,  chorizoskum och baconcrisp
Huvudrätt: Halstrad marulk med nötkindsrilette , chipotlemajonnäs, friterad sötpotatis och rostad svartrot
Dessert: Brynt smörglass ,lemoncurd, brändmaräng, kräm på vassle och smuldeg

MIDDAG
TISDAG OCH TORSDAG

Förrätt: Varmrökt rödingfilé med chili och lime serveras med brödsticks
Huvudrätt: 8 timmars nötinnanlår, potatis- och jordärtkockspuré, kryddsmör, friterad svartkål och demiglacé
Dessert:  Lakritscrémebrulée, blåbärmaräng och chokladdoppad mandelbiscotti

 

Till konferenslunchen erbjuds alltid ett köttalternativ eller vegetariskt

(Med reservation för ändringar i menyn)