Konferensmeny


Konferens meny V 17

LUNCH

  Måndag  Pocherad hälleflundra med brynt smör , hackat ägg och pepparrot serveras med kokt småpotatis
Tisdag  Stekt torskloin serveras med limesås samt rostad potatissallad med rödlök , babyspenat , sockerärtor samt dill
  Onsdag  Örtbakad rödtungsfilé med Chablissås och Juliennegrönsaker serveras med potatis- och dillcupol
 Torsdag  Ugnsbakad koljarygg  med basilikasås serveras med grillad minifänkål och parmesanbakad potatis
Fredag  Lax au four med citrontimjan, rostad zucchini samt örtcréme

MIDDAG
MÅNDAG OCH ONSDAG

Förrätt: Kallrökt helleflundra med pepparrotspannacotta och örtsallad
Huvudrätt: Långbakat nötinnanlår med Choronsås, Pommes Maxim samt romanesco
Dessert: Créme Brûleé med bärkompott & shortbread

MIDDAG
TISDAG OCH TORSDAG

Förrätt: Skaldjurscocktail med chiliaioli  och smörstekt surdegsbröd
Huvudrätt: Serranolindad kalvnoisette toppad med broccolipesto serveras med rosépepparsås och rostad mandelpotatis
Dessert: Chokladfondant med hallonkompott och vispad grädde

Till konferenslunchen erbjuds alltid ett köttalternativ eller vegetariskt

(Med reservation för ändringar i menyn)


Konferens meny V 18

LUNCH

   Måndag  Valborgsmässoafton
  Tisdag  1:a maj
Onsdag  Kräftfärserad rödtungafilé med Chablissås och  Juliennegrönsaker  samt potatis- och dillcupol
 Torsdag    Stekt röding med dragonsmörsås, ångad romanesco samt potatis- och morotsstomp
Fredag  Stekt piggvarsfilé med Chablissås, pommes duchesse och ångad sparris

MIDDAG ONSDAG

FörrättSkagencanapé på rågbröd med sikromstopp
Huvudrätt: Rådjursstek med calvadosgräddsås serveras med rostade svartrötter och potatisbakelse
Dessert: Mjölkchokladmousse med hallonsorbet samt mynta- och apelsinsallad 

MIDDAG TORSDAG

Förrätt: Varmrökt laxmousse med wasabicrème och Toast Melba
Huvudrätt: Örtbakad lammryggfilé med fransk potatisgratäng serveras med bakad tomat samt rosmarinsky
Dessert: Knäckparfait med färska bär

Till konferenslunchen erbjuds alltid ett köttalternativ eller vegetariskt

(Med reservation för ändringar i menyn)


Konferens meny V 19

LUNCH

  Måndag  Ugnsbakad koljaloin med sås på skogschampinjoner serveras med    potatis- och gräslöksstomp 
 Tisdag  Rödtungsrullad med kräftor i hummersås samt Pommes Duchesse
Onsdag  Halstrad hälleflundra med pepparrot, räkor och hackat ägg, skirat smör samt dillslungad potatis
 Torsdag  Kristi himmelsfärds dag
                      Fredag  Regnbågsfilé au Four med limecrème och Juliennegrönsaker

 MIDDAG

MÅNDAG OCH ONSDAG

Förrätt: Svartpepparsotad kallrökt lax med limecrème och krassesallad
Huvudrätt: Örtbakad kalvytterfilé med sherrydoftande murkelsås och hasselbackspotatis
Dessert:  Vaniljbavaroise med myltade hjortron

MIDDAG TISDAG 

Förrätt: Krabbcoktail med chilicréme och färska örter
Huvudrätt: Helstekt lammytterfilé med rosmarinsky , fransk potatisgratäng och späda morötter
Dessert: Chokladpastej med hallonsorbet

Till konferenslunchen erbjuds alltid ett köttalternativ eller vegetariskt

(Med reservation för ändringar i menyn)