Konferensmeny


  Konferens meny V4

LUNCH

    Måndag  Halstrad röding med citron- och dillsås, morotsnudlar samt potatis- och   purjolökstomp
Tisdag Halstrad rödspättafile med vitvinssås och gremolataströssel samt
medelhavsgrönsaker och parmesanbakad potatis
Onsdag Örtbakad torskloin med sockerärtsötad vitvinssås och rostade betor samt örtolja och potatis- och dillcupol
 Torsdag  Parmaskinkslindad laxloin serveras på ett grönt potatismos med  paprikaragu och rödvinssky
 Fredag  Stekt rödtunga a la Grenoble serveras med kapris, rödbetor och skirat smör   samt dillad småpotatis

MIDDAG
MÅNDAG OCH ONSDAG

Förrätt: Räkmousse med halstrad pilgrimsmussla, dillkrutonger, örtsallad och rostad blomkålscreme
Huvudrätt: Hjortfilémedaljonger med Karl-Johansvampsås och rotsaker från ugnen
serveras med mandelpotatis
Dessert: Amarettoparfait med kinuski  och saltrostad mandel

MIDDAG
TISDAG OCH TORSDAG

Förrätt: Varmrökt rödingfilé med chili & lime serveras med brödsticks
Huvudrätt: Helstekt oxfilé med portvinsreduktion och gräddsvängda svartrötter serveras
med Pommes Maxim
Dessert:   Vaniljpannacotta med en liten choklad- och hallontryffel

(Med reservation för ändringar i menyn)


  Konferens meny V 5

LUNCH

    Måndag  Pocherad helleflundra med brynt smör,hackatägg och pepparrot
serveras med kokt småpotatis
 Tisdag Stekt torskloin serveras med skaldjurssås, samt rostad  potatissallad med
rödlök,babyspenat ,sockerärtor och  dill
 Onsdag  Örtbakad rödtungsfilé med  kräftsås och  juliengrönsaker  serveras med
potatis- och dillcupol
Torsdag  Ugns bakad koljarygg  med basilikasås serveras med grillad mini fänkål och  parmesanbakad potatis
  Fredag  Lax au four med citrontimjan rostad zuccini  samt  örtcréme

MIDDAG
MÅNDAG OCH ONSDAG

Förrätt: Laxtartar med sikromscréme och brödsticks
Huvudrätt: långbakat nöt innanlår med choronsås Pommes Maxim samt romanesco
Dessert: Choklad fondant med hallon kompott och vispad grädde

MIDDAG
TISDAG OCH TORSDAG

Förrätt: skaldjurs coktail med chiliaioli  och smörstekt surdegs bröd
Huvudrätt: Serranolindad kalvnoisette toppad med broccolipesto serveras med rosépepparsås
och rostad  mandelpotatis
Dessert: Mango bavaroise  med passionsfruktssirap och färska björnbär

(Med reservation för ändringar i menyn)


Konferens meny V 6

LUNCH

   Måndag Stekt  regnbågsfilé  serveras med babyspenat, citronhollandaise
samt gratinerad  purjolökspotatis
 Tisdag Baconlindad torsktournedos med rostade betor och vittvinsås
serveras med chevréostpotatis
  Onsdag  Kräft färserad rödtungafilé med chablissås och  Juliennegrönsaker
samt potatis-och dillcupol
 Torsdag    Stekt röding med dragonsmörsås, ångad romanesco samt potatis- och morotsstomp
  Fredag Västerbottengratinerad lax med chilimarinerade räkor, chablissås och potatis- och jordärtskockspuré

 MIDDAG
MÅNDAG OCH ONSDAG

Förrätt:  Skagencanapé på rågbröd med sikromstopp
Huvudrätt: Rådjursstek med calvadosgräddsås serveras med rostade svartrötter och potatisbakelse
Dessert: Mjölkchokladmousse med hallonsorbet samt mynta- och apelsinsallad 

MIDDAG
TISDAG OCH TORSDAG

Förrätt: Varmrökt laxmousse med wasabicréme och Toast Melba
Huvudrätt: Örtbakad lammryggfilé med fransk potatisgratin serveras med
bakad tomat samt rosmarinsky
Dessert: Knäckparfait med färska bär

(Med reservation för ändringar i menyn)