Månadens meny

Sotad Salmalax med edamamebönor, forellrom, wasabicréme med mörkt bröd
 Blackened Salma salmon with edamame beans, troutcream, wasabicream and dark bread

****

Timjanstekt svensk oxfilé med potatis- & palsternacksbakelse, smörslungad kålskott & rödvinssky
 Timjan fried Swedish beef fillet with potato- & and parsnip baking, buttered cabbage shot and red wine sauce 

****

Choklad crème med citrussallad & mandelmaräng
 Chocolate crème with lemon salad and almond merinque


 

 Två rätter/ Two courses   425 kr
 Tre rätter/ Three courses   505 kr


Till detta rekommenderar vi följande vinpaket:
We recommend following winepackage:

*

Till förrätten
GB
Druva: Risling
Land: Tyskland

**

Till varmrätten
Catena
Druva : Malbec
Land: Frankrike

 ***

Till desserten
Royal Tokji Late Harvest
Druva: Furmint, Yellow Muscat, Hárslevelü
Land: Ungern

 320  kr