ovan-meny

HELGDAGENS

Serveras lördagar kl 13:00-16:00


 

Förrättsbuffé
Grönsakspaj, kallrökt laxros med pepparrotscréme, gravad lax, hovmästarsås, matjessilltårta, inlagd sill, räkägg , bröd, vispat smör samt två sorters ost.
 Vegetable pie, coldsmoked salmon  with horseradish, pickled salmon, mustardsauce, pickled herringcake, pickled herring, egg  with shrimps, bread, whipped butter and two kinds of cheese.

Varmrätt
Stekt rödtunga med hummersås serveras med spets savojkål samt Pommes Duchesse
 Fried reddung with  lobstersauce served with savoycabbage and Pommes Duchesse

***
Helstekt kalvrygg med timjanrostade rotsaker serveras med Madeirasås samt potatisterrin
Whole roast veal with roasted roots served with Madeirasauce and potatoterrine

Dessert
Vaniljbavaroise med varm bärkompott samt mandelkaka
  Vanillabavaroise with warm berrycompote and almondcake

Chokladtårta med halloncoulis och vispad grädde
 Chocolatecake with raspberry and whipped cream

Förrätt 125 kr, Varmrätt  175 SEK, Dessert  75 SEK
3-rätter  325 SEK


Chokladbiskvi 40 SEK                        2 Tryfflar 40 SEK

Chocolate biskvi                                         2 Truffles