ovan-meny

HELGDAGENS

Serveras lördagar kl 13:00-16:00
samt söndagar 13:00-16:00 from maj.
Serveras även 28, 29, 30/4 samt 1/5 och 10/5


 

Förrättsbuffé med sill & lax m.m
 Buffet with herring and salmon etc.

Varmrätt

Halstrad röding med ramslökssmör, dillad kulpotatis och sparris
Grilled trout with wildgarlic butter, dilled potato and asparagus

***

Oxfilémedaljonger med choronsås, friterad klyftpotatis samt lökfrästa haricots verts
Beefmedallions with choronsauce, fried potato and onionfried haricot´s verts

Dessert
Vaniljbavaroise med varm bärkompott samt mandelkaka
  Vanillabavaroise with warm berrycompote and almondcake

Chokladtårta med halloncoulis och vispad grädde
 Chocolatecake with raspberry coulis and whipped cream

Förrätt 125 kr, Varmrätt  175 SEK, Dessert  75 SEK
3-rätter  325 SEK
Enbart förrättsbuffé 175 kr


Chokladbiskvi 40 SEK                        2 Tryfflar 40 SEK

Chocolate biskvi                                         2 Truffles