Dagens rätt vecka 12
Serveras på Söderköpings Brunn 11:30-15:00


 Måndag 18/3

Vinpocherad spättafilé med hummersås med duchesspotatis
***
Raggmunk med stekt rimmat fläsk och rårörda lingon

Tisdag  19/3

Mandelstekt torskfilé med dillcreme, kokt potatis och juliennegrönsaker
***
Stekt svensk kycklingfilé med dijonsenapssås  och lökbrynta gröna bönor

Onsdag 20/3

   Stekt rödtungafilé med rostade betor och friterad kapris samt dillsmör
***
Biffsautéstroganoff med crème fraiche, saltgurka och ris

Torsdag 21/3

Bouillabaisse med aioli och vitlöksbröd
***
Aprikosspäckad fläskkarré med gräddsås och äppelchutney

Fredag 22/3

Fänkålssotad lax med limecréme och couscoustimbal
***
Kalvpiccata med tomatsås, ärtor och ris

 

Veckans vegetariska alternativ

Pasta med pesto och halloumi
***
Cornfärs chili med örtris och vitlöksbröd

 

Inkl. salladsbuffé, smör, bröd, lättdryck & kaffe
120 kr

(Med reservation för ändringar i menyn)


Dagens rätt vecka 13
Serveras på Söderköpings Brunn 11:30-15:00

Måndag 25 /3

Fiskspett med pilaffris, dragonsås och chilirostade grönsaker
***
Tagliatelle med babyspenat och grillad kotlettrad i gorgonzolasås

Tisdag 26/3

  Stekt pankopanerad torskfilé med Skagencrème, kokt potatis och Juliennegrönsaker
***
Kalvfärsbiff med grönpepparsås och baconfräst gul lök och rostad potatis

Onsdag 27 /3

  Ugnsbakad sejrygg med kantarelltäcke serveras med  vitvinssås och pressad potatis
***
Ungersk gulasch med pilaffris och syrad grädde

Torsdag  28/3

Kokt kolja med ägg och persiljesås samt smörslungad potatis
***
Asiatisk kycklingwook med äggnudlar och sweetchili crème

Fredag  29/3

Havets Wallenbergare med hummersås,  Pommes Dushess och ångad vårlök
***
Grillmarinerad karrékotlett med barbecuesås  och Pommes Frites

Veckans vegetariska alternativ

Rödbetsburgare med yoghurtsås, picklad rödlök och friterad potatis
***
Spenat – och ricottafylld cannelloni med  skogschampinjoner och hyvlad parmesan

 

Inkl. salladsbuffé, smör, bröd, lättdryck & kaffe
120 kr

(Med reservation för ändringar i menyn)

 


Dagens rätt vecka 14
Serveras på Söderköpings Brunn 11:30-15:00

Måndag 1 /4

Laxpudding med ärtor och skiratsmör
***
Hjortfärslimpa med enbärsgräddsås ,rostad blomkål och potatispuré

Tisdag 2/4

  Pocherad torsk med pepparrotssås, ångade rotsaker och kokt potatis
***
Nattbakad kotlettrad med rosépepparsås och potatisgratäng

Onsdag 5 /4

  Ugnsbakad sejrygg med kantarelltäcke, vitvinssås och pressad potatis
***
Pannbiff med löksky, stekt kulpotatis och rostad spetskål

Torsdag 6/4

Västerbottenbakad lax med Chablissås och rostad palsternacka
***
Kokt, rimmad oxbringa med Skånsk senapssås och persiljeslungad potatis

Fredag  7/4

Stekt rödspätta Grenoble med brynt smör och kokt mandelpotatis
***
Biffstek mexicane med råstekt potatis och grillad majs

 

Veckans vegetariska alternativ

Thailändsk böngryta med grön curry, kokos och basmatiris
***
Grönärtsbiff med rostade rotsaker och paprika crème

 

Inkl. salladsbuffé, smör, bröd, lättdryck & kaffe
120 kr

(Med reservation för ändringar i menyn)