Dagens Rätt Vecka 3
Serveras på Söderköpings Brunn 11:30-15:00


Måndag 14/1

Stekt torskrygg toppad med gubbröra serveras med rostade rotsaker och vitvinsås
***
Wallenbergare med gräddsås, potatismos, ärtor och rårörda lingon

 Tisdag 15/1

Dijonsenapspanerad lax med  dragon- och rosépepparsås serveras med ruccolaslungad kulpotatis
***
Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Onsdag 16/1

Friterad spättafilé med tartarsås, friterad persilja och smörslungad kulpotatis
***
Pestorullad  kotlettrad med polentapuck, rödvinssky och örtrostade grönsaker

Torsdag 17/1

Operakällareströmming marinerad i grädde, äggulor och vitlök serveras med potatispuré och skirat smör
***
Hjortfärsjärpar med varm äpple- och rödkålssallad samt baconrostad potatis

Fredag 18/1

Stekt panerad sejrygg med skagencrème, strimlade rotsaker och potatisstomp
***
Kalkonschnitzel med apelsinsmör, rödvinssky och friterad klyftpotatis

Veckans vegetariska alternativ

Pasta penne med skogschampinjoner , basilika och hyvlad parmesan
***
Majsplättar med  bönsallad samt tomat – och avokadosalsa

Inkl, salladsbuffé, smör, hembakat bröd, lättdryck & kaffe
120 kr

Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämne? Fråga personalen

Med reservation för förändringar i menyn


Dagens Rätt Vecka 4
Serveras på Söderköpings Brunn 11:30-15:00

Måndag 21 /1

 Stekt  koljafilé med pikant vittvinsås samt Potatis och jordärtskockspuré
* * *
Kålpudding med gräddsås lingon och kokt potatis

Tisdag 22/1

  Skaldjursgratinerad flundrafilé med duchessepotatis
* * *
Nachopanerad kycklingfilé med currysås och ris

Onsdag 23 /1

 Bakad Torskfilé med lufttorkad skinka  basilika sås  och bakad plommontomat
***
Sjömansbiff  med saltgurka

Torsdag  24/1

 Örtrubbad lax med dillpesto och honungs rostade rotsaker
***
Helstekt kotlettrad med rosmarin och vitlök , råstekt potatis och persiljesmör

Fredag  25/1

Fisk piccata med tomatsås ,ärtor och ris
* **
Flankstek med baconstompad potatis och dragonsky

Veckans vegetariska alternativ

Palsternacksbiff med  rostad paprika ragu och pilaffris
***
Kantarellrisoni med hyvlad parmesan och babyspenat

Inkl, salladsbuffé, smör, hembakat bröd, lättdryck & kaffe
120 kr

Är du allergisk eller har intolerans mot något födoämne? Fråga personalen

Med reservation för förändringar i menyn


Dagens Rätt Vecka 5
Serveras på Söderköpings Brunn 11:30-15:00

Måndag 28 /1

 Majs panerad sejfilé med paprikasky  och dillstompad  potatis
* * *
Helstekt svensk kotlett med portvinsstuvade champinjoner och stekt kulpotatis

Tisdag 29/1

  Stekt rödspätta filé med kapris och rödbetor samt  brynt smör och kokt potatis
* * *
Krämig pasta penne med grillad kyckling, spenat och parmesan

Onsdag 30 /1

Senap och honungs bakad lax serveras  med  örtbulgur
***
Nötfärsbiff med pepparsås,bakad tomat och rostad potatis

Torsdag  31/1

Citron Torsk med krispigt bacon samt  potatis och blomkålspuré
***

Ärtsoppa med fläsk samt pannkaka med  sylt och grädde

Fredag  1/2

Pankobakad kolja med skånsk senapssås och sockerärtor
***
Skomakarelåda med knaperstekt bacon och rödvinsås

 

Veckans vegetariska alternativ

Kikärts biffar med morotstsatsiki  och ört bulgur
***
Pasta med linssås  och basilika