Behandlingsmeny

Välkomna till Söderköpings Brunn & spaavdelningen!

Brunnen har varit en plats för att hämta nya krafter ända sedan 1820-talet då Johan Olof Lagberg började med kallvattenkurer från den järnhaltiga S:t Ragnhilds källa med en ständig temperatur på 8 grader C. Tanken bakom Söderköpings Brunns behandlingar är att bevara historien från dåtidens kurer med hjälp av Kerstin Florians produkter och kunskap.

Hos oss på Söderköpings Brunn kan behandlingar bokas lördagar.

From vecka 5  påbörjar vi en omfattande renovering av vår spaanläggningen som pågår till slutet av maj.
Detta innebär att våran relaxavdelning samt utbudet av behandlingar är begränsat.

Kroppskurer

Aromainpackning 50 min, 895 kr
Behandlingen startar med en uppfriskande helkroppsskrubb, därefter en mjukgörande helkroppsinpackning med mineralrik kräm samt valfri aromaolja, Under tiden du ligger inpackad får du ansiktsrengöring, mask, ansiktsmassage samt hårbottenmassage.
Denna behandling ger generellt fukt och näring till hela kroppen och du väljer tillsammans med din terapeut önskad aromaolja vilket avgör den önskade effekten på kropp och sinne.
Lugnande/Rogivande, Värmande/Cirkulationsökande eller Utrensande/Stimulerande. Även till den gravida med neutral olja.

25-minuters behandlingar

Ansiktskur 25 min, 495 kr
Efterlämnar en ren och fräsch känsla och lyster i huden. Vi anpassar produkter efter just din hudtyp och ger tips och råd för hemmabruk. Denna kur innehåller rengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage med crème och tillhörande ansiktsolja. Även för gravida.

Spa Massage Nacke och Rygg 25 min, 495 kr
En härlig behandling som skänker avslappning.
Perfekt för trötta muskler och för dig som har spänningshuvudvärk och ont i huvud samt nacke. Välj det
område där du behöver extra omvårdnad; rygg & nacke eller fötter & ben.

Duokurer
Behandlingar för två personer i samma rum.

Duokur Bad/Kropp alt. Ansikte 50 min, 1500 kr/2 personer
En av er börjar med ett kurbad. Välj mellan eukalyptus – uppiggande, vildblommor med timjan och salvia – stärkande och utrensande.
Vi har även mineralbad som är skönt för muskler och leder.
I Duokur Kropp ges rygg- och nackmassage med avslappnande ekologisk aromaolja.
I Duokur Ansikte ges ansiktskur med rengöring, mask, ansiktsmassage samt hårbottenmassage.

Innan ni byter behandling bjuder vi på kall fruktjuice. En härlig upplevelse tillsammans! Ni får båda två kurbad och massage av en terapeut i samma rum under hela behandlingen.
Denna kur väljs i samråd med terapeut vid behandlingstillfället. Även för gravida, då rekommenderas mineralsalt.

Bada tillsammans 50 min, 495 kr/person
Ett romantiskt bad för två personer. Ni väljer det kurbad som passar just er; eukalyptus, vildblommor och/eller mineraler. Njut tillsammans av produkternas välgörande verkan på kropp och själ samt jetstrålarnas massage som mjukar upp hela kroppen. Vi serverar gärna ett glas mousserande om ni vill (90 kr per glas).

Massage

Avslappningsmassage Helkropp 50 min, 895 kr
Ge dig själv en optimal njutningsupplevelse. Underbar avslappnande och mjuk helkroppsmassage ökar ditt välbefinnande och gör spa upplevelsen total. Kroppen blir mjuk och smidig, mikrocirkulationen stimuleras, kroppen får ny energi & livskraft.
Även för gravida men ej med aromaolja.

Spa Massage à la Brunnen inkl kurbad 50 min, 895 kr
En lisa för själen… Denna lyxiga behandling börjar med ett stärkande mineralbad. Under badet görs en ansiktskur med rengöring, ansiktsmask, hårbottenmassage samt ansiktsmassage. Efter badet njuter du av en rygg- och nackmassage med ekologiska aromaoljor, som mjukar upp stela muskler, din kropp blir mjuk och smidig och ditt välbefinnande ökar.
För gravida med då med mineralsalt.