Kombinera nytta med nöje

Söderköping är en pittoresk småstad med närhet till naturen. Här tipsar vi om olika aktiviteter som kan kombineras med er konferens. Kontakta oss så sätter vi ihop ett paket som passar er grupp och önskemål.

Kryssning på Göta Kanal
Sommartid kan ni utforska Göta Kanal och den vackra östgötska skärgården med vårt egna kryssningsfartyg, M/F Lindön. Varför inte kombinera kryssningen med konferensmiddag ombord?

Golf
Hylingebanan, Söderköpings vackra 27- hålsbana bjuder på spel i ett naturskönt område längs Göta kanal och sjön Asplången. Banan ligger bara 9 kilometer från hotellet.

Dryckes- eller chokladprovning
Vi erbjuder whiskey- öl-, cognac-, champagne- eller vinprovningar. Vår sommelier kan det mesta om dryckernas karaktär, historia och användningsområde. Vi arrangerar också chokladprovningar.

Spa
Under tiden spaavdelningen renoveras finns 1 större jacuzzi att tillgå.

Cykel- eller kanotutflykt
Paddla med dina kollegor på Storån eller cykla längs Göta Kanal med välfyllda picnickkorgar. Vi har både kanoter och cyklar för uthyrning till våra konferensgäster.um.

Stadsvandring med guide
Söderköping har en spännande historia som går tillbaka till medeltiden. En kunnig guide tar med er på en vandring genom tid och rum i den gamla stadskärnan.

Bestigning av Ramunderberget
Ta trapporna hela vägen till toppen av Ramunderberget. Där får ni uppleva en fantastisk utsikt över hela Söderköping.

Offert och bokning